laatste wijziging: 1 jaar geleden

INSCHRIJVEN WINTERPROGRAMMA CURSUSSEN IS MOGELIJK ONLINE

 

 

De problemen zijn verholpen en vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven via het onlina inschrijfformulier. Ga naar de volgende link en schrijf je in: https://nsac.climbing.nl/leden/winter_programma/inschrijven 

Dit is ook voor de gene die zich al via de email hebben aangemeld!
Voor vragen kun je altijd een email te sturen naar wp@nsac.climbing.nl
 

Het NSAC WinterProgramma 2016

Elk jaar organiseert de NSAC het Winterprogramma, bestaande uit meerdere cursussen variërend in niveau van beginners tot vergevorderden en van ijsklimmen tot toerskiën en freeriden. De toerski- en freeridecursussen zijn gericht op degenen die al kunnen skiën of boarden, maar graag offpiste willen en de ambitie hebben, op het niveau van de betreffende cursus, zelfstandig tochten te maken en misschien zelfs uiteindelijk te gaan leiden.
De ijsklimcursussen zijn gericht op diegenen die al in de zomer alpineren, maar nu ook de stap willen maken naar het winteralpinisme.
Of je nou skiër, snowboarder, ijsklimmer of winteralpinist bent of wilt worden, liever toert of liever freeride, er is een perfecte cursus voor jou!

Dit jaar zal de NSAC weer een mooi chalet in de Alpen als uitvalsbasis hebben waar alle gevorderde ski/boardcursussen zullen worden aangeboden.
Daarnaast zal er een ijsklimcursus zijn in Heiligenblut.
 

Als jij wilt beginnen of doorgaan met winteralpinisme aarzel dan niet om contact op te nemen met de WP-commissie en schrijf je in voor een onvergetelijke wintercursus!

 

 

Inschrijvingen gaan open op 1 oktober 2015!

Benjamin Blaschke (WP-er), Chris Dremans, Olaf Dessing en Kim Menage

NSAC WP Commissie 2015-16

 

 

Locatie en data 2016

Dit jaar gaat het winterprogramma naar Chamonix valley! Het winterprogramma zal plaatsvinden tussen 12 en 28 maart (onder voorbehoud). In deze periode gaan dan ook de gevorderde ski/boardcursussen plaatsvinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen zonder een cursus te volgen, voor meer info mail naar wp@nsac.climbing.nl

 

Indelingsdag-  30 januari 2016

Ook dit jaar wordt er weer een indelingsavond georganiseerd! De indelingsdag is gepland op 30 januari in de Uithof Den Haag. Meer info volgt z.s.m.

 

 

"Der NSAC ist so Geil!"

door Judith ter Schure

"NSAC IJsklimcursus 2009"

door Ruben Verschoof

"NSAC IJsklimcursus 2012"

door Teun van Dijk