laatste wijziging: 8 maanden geleden

Het NSAC WinterProgramma 2015

Elk jaar organiseert de NSAC het Winterprogramma, bestaande uit meerdere cursussen variërend in niveau van beginners tot vergevorderden en van ijsklimmen tot toerskiën en freeriden. De toerski- en freeridecursussen zijn gericht op degenen die al kunnen skiën of boarden, maar graag offpiste willen en de ambitie hebben, op het niveau van de betreffende cursus, zelfstandig tochten te maken en misschien zelfs uiteindelijk te gaan leiden.
De ijsklimcursussen zijn gericht op diegenen die al in de zomer alpineren, maar nu ook de stap willen maken naar het winteralpinisme.
Of je nou skiër, snowboarder, ijsklimmer of winteralpinist bent of wilt worden, liever toert of liever freeride, er is een perfecte cursus voor jou!

Dit jaar zal de NSAC weer een mooi chalet in de Alpen als uitvalsbasis hebben waar alle gevorderde ski/boardcursussen zullen worden aangeboden.
Daarnaast zal er een ijsklimcursus zijn in Heiligenblut en een ijsklimtoerenweek vanuit hetzelfde chalet.
Nieuw dit jaar is de NSAC piste week. Deze is van 2-10 Januari in Saint Sorlin d'Arves.
Perfect voor de beginnende skier, opgeven doe je door je naam, SAC en telefoonnummer te mailen naar: wp(@) nsac.climbing.nl

Als jij wilt beginnen of doorgaan met winteralpinisme aarzel dan niet om contact op te nemen met de WP-commissie en schrijf je in voor een onvergetelijke wintercursus!

 

Inschrijven voor de cursussen op chalet kan tot en met 16 januari 2015!

De Hike to Ride cursus zit helemaal vol!
Hetzelfde geldt voor de Hike to Ride Pro cursus.
Wel is er nog ruimte voor de Offpiste Techniek cursus, welke 440 euro gaat kosten!

Ijsklimcursus en masterclass freeride tot 19 december 2014!

Jasper Tas, Anne de Raad, Olaf Dessing en Corne Brouwer

NSAC WP Commissie 2015

 

 

Locatie en data 2015

Dit jaar gaat het winterprogramma naar het Pitztal! Het chalet is afgehuurd van 7 tot 21 maart 2015. In deze periode gaan dan ook de gevorderde ski/boardcursussen plaatsvinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen zonder een cursus te volgen, dit kan je boeken onder het kopje langskomen .

 

Indelingsavond -  21 januari 2015

Ook dit jaar wordt er weer een indelingsavond georganiseerd! De indelingsavond is gepland op 21 januari in de Uithof Den Haag. Vanaf 18 uur is er inloop en om half 7 zullen we beginnen. Deze avond geeft de mogelijkheid om ingedeeld te worden in de cursus op jouw niveau. Ook is het een mooie kans om kennis te maken met je medecursisten, instructeurs en om gezellig een moment te skiën en  plannen te maken voor de winter. 

 

 

"Der NSAC ist so Geil!"

door Judith ter Schure

"NSAC IJsklimcursus 2009"

door Ruben Verschoof

"NSAC IJsklimcursus 2012"

door Teun van Dijk