laatste wijziging: 10 maanden geleden

 

 

Het NSAC WinterProgramma 2017

Elk jaar organiseert de NSAC het Winterprogramma, bestaande uit meerdere cursussen variërend in niveau van beginners tot vergevorderden en van ijsklimmen tot toerskiën en freeriden. De toerski- en freeridecursussen zijn gericht op degenen die al kunnen skiën of boarden, maar graag offpiste willen en de ambitie hebben, op het niveau van de betreffende cursus, zelfstandig tochten te maken en misschien zelfs uiteindelijk te gaan leiden.
De ijsklimcursussen zijn gericht op diegenen die al in de zomer alpineren, maar nu ook de stap willen maken naar het winteralpinisme.
Of je nou skiër, snowboarder, ijsklimmer of winteralpinist bent of wilt worden, liever toert of liever freeride, er is een perfecte cursus voor jou!

Dit jaar zal de NSAC weer een mooi chalet in de Alpen als uitvalsbasis hebben waar alle gevorderde ski/boardcursussen zullen worden aangeboden.
Daarnaast zal er een ijsklimcursus zijn in Heiligenblut.

Wil je een weekje gratis in de NSAC winter chalet in Grosses Walsertal verblijven en eeuwige dank krijgen van de deelnemers en instructeurs? We zoeken vrijwilligers voor de kookploeg! Laat het ons weten via wp@nsac.climbing.nl


 

Als jij wilt beginnen of doorgaan met winteralpinisme aarzel dan niet om contact op te nemen met de WP-commissie en schrijf je in voor een onvergetelijke wintercursus!

 

 

Inschrijvingen zijn open!

 

 

 

Locatie en data 2017

Dit jaar gaat het winterprogramma naar Grosses Walsertal, Oostenrijk! Het winterprogramma zal plaatsvinden tussen 11 en 25 maart (onder voorbehoud). In deze periode gaan dan ook de gevorderde ski/boardcursussen plaatsvinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen zonder een cursus te volgen, voor meer info mail naar wp@nsac.climbing.nl

 

Indelingsdag-  21 Januari 2017

Ook dit jaar wordt er weer een indelingsavond georganiseerd! De indelingsdag is gepland op 21 januari 2017 in de Uithof Den Haag. Meer info volgt z.s.m.

 

 

"Der NSAC ist so Geil!"

door Judith ter Schure

"NSAC IJsklimcursus 2009"

door Ruben Verschoof

"NSAC IJsklimcursus 2012"

door Teun van Dijk